«Τελικός» συμφώνησαν ότι είναι οι προπονητές των δύο ομάδων (Γκουβερνέκ και Αναστασιάδης) ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Γκινγκάμπ στην Τούμπα (22.05) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η γαλλική ομάδα με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται στις 32 του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο νίκη προκειμένου να προκριθεί, για τέταρτη φορά στην ιστορία του, στη φάση των 32.

Η γαλλική ομάδα, που έχει έρθει με σημαντικές απουσίες στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα γκολ μέχρι τώρα στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει στη φάση των ομίλων, ενώ ακόμη και στο Μινσκ ήρθε ισόπαλη με την αδύναμη Ντιναμό 0-0. Στο σημερινό παιχνίδι ο Τζοσελίν Γκουβερνέκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαρβό, τον παίκτη που πέτυχε τα δύο γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ στο Ρουντουρού, καθώς και τους Ντιαλό και Σβαρτς. «Δεν ήρθαμε για να αμυνθούμε, ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο» δήλωσε ο Γκουβερνέκ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα όσον αφορά τον καταρτισμό της 11άδας και για τον λόγο αυτόν δεν ανακοίνωσε αποστολή από χθες, κάτι που θα κάνει σήμερα το πρωί, αφού δει σε τι κατάσταση βρίσκονται κάποιοι από τους παίκτες του. «Εχουμε πολλά προβλήματα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για τη νίκη αν θέλουμε ο δρόμος που διανύσαμε να οδηγήσει στην επιτυχία» δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου, ο οποίος θα πρέπει να βρει λύσεις για την άμυνα αφού από το κέντρο απουσιάζει ο Κατσικάς, ο Τζιόλης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Τζαβέλλας δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Σκόνδρας παραμένει αμφίβολος, ενώ και ο Μακ δεν προπονήθηκε χθες, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι.