Μ’ ένα σπάρο δύο τριγόνια. Η λαϊκή ρήση φαίνεται να ισχύει στο Πρώτο Προγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας και για να καλύψει την πολιτική και αθλητική επικαιρότητα της Κυριακής, προκειμένου να μεταδώσει πανελλαδικά την κρίσιμη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή, αλλά και τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα μοιράσει τις συχνότητές του.
Στις 19.00 όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκού καθώς και το postgame show του Πρώτου, θα πρέπει να συντονιστούν –για την Αττική – στους 101.8 στα FM και – πανελλαδικά – στους 729 στα Μεσαία.

Ταυτόχρονα με το αθλητικό τμήμα του Πρώτου Προγράμματος που θα είναι ακροβολισμένο στα γήπεδα, οι πολιτικοί συντάκτες και οι ρεπόρτερ του σταθμού θα μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2015, με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών καθώς και την κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία, από τις υπόλοιπες γνωστές συχνότητες του Πρώτου στην Αθήνα (105.8, 91.6 και 100,9) και στις τοπικές συχνότητες σε όλη την Ελλάδα.