Την Τετάρτη το βράδυ στο Καραϊσκάκη, ο ΠΑΟΚ θα πάει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ως πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, αφού κατάφερε να νικήσει τον Πανθρακικό στην Τούμπα με 3-2 και να παραμείνει στην κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 7’ με τον Σαλπιγγίδη, ενώ στο 13’ ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι σε κεφαλιά. Όλα λοιπόν έδειχναν ότι το απόγευμα θα εξελίσσονταν εύκολα για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Η εικόνα όμως της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το 1-0 και μετά, ήταν απογοητευτική. Στο 32’ ο Ντιγκινί έκανε το 1-1 με σουτ προ των Βίτορ και Κίτσιου οι οποίοι αμύνονταν μόνο με τα μάτια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανθρακικός, κατάφερε να προηγηθεί 1-2 στο 55’ με τον Τσουμάνη, ο οποίος πέρασε τον Σκόνδρα και βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γλύκο. Η ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 62’ με τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Περέιρα με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 3-2.

Η νίκη το ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού ήταν αγχώδης. Οι απουσίες των Ρατς, Μακ, Αθανασιάδη και Κατσικά επηρέασαν, όμως ο Άγγελος Αναστασιάδης βρήκε τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα του σε μια ακόμη νίκη.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Εμπόου, Γλύκος,

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (46’ Σκόνδρας), Σπυρόπουλος (61’ Περέιρα), Τζαβέλλας (66’ Ποζατζίδης), Βίτορ, Τζανδάρης, Κάτσε, Γκολάσα, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης, Τσερφά, Εμπόου, Μπαικαρά, Λαδάκης (73’ Οκάτσι), Ποτουρίδης, Ίγκορ (49’ Κάσες), Ντιγκινί (66’ Ρομέου), Τσουμάνης