Ερευνα, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η Αστυνομία σε ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, πολύ κοντά στο νυχτερινό μαγαζί όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ ο καταζητούμενος 31χρονος Αλβανός, τραυματίζοντας 15 άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου αναγνώρισε τον δράστη της επίθεσης σε φωτογραφία που παρουσιάστηκε από τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αλβανός κακοποιός είχε νοικιάσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δωμάτιο, όπου διέμενε μαζί με τουλάχιστον άλλο ένα άτομο.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει και οι κάμερες ασφαλείας και κυκλοφορίας κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε ο αδίστακτος κακοποιός στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και στην Αθήνα. Ηδη έχουν ταυτοποιηθεί και τα άλλα άτομα που φέρονται να εμφανίζονται στο βίντεο μαζί του πριν την επίθεση.

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ελέγχεται και αυτοκίνητο που εντοπίστηκε και διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποίησε ο δράστης σε προγενέστερη παράνομη δράση του.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να δοθεί και επισήμως από την Αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, η φωτογραφία και τα στοιχεία του Αλβανού κακοποιού.