Ηθοποιός, φιλάνθρωπος, μητέρα και σύντομα…πολιτικός! Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κατεβεί στον πολιτικό στίβο η Αντζελίνα Τζολί, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διεθνούς φήμης περιοδικό Vanity Fair.

«Όταν εργάζεσαι στο χώρο της φιλανθρωπίας γνωρίζεις ότι υπάρχουν και κάποιες πολιτικές ισορροπίες, που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη» είπε στο περιοδικό η 39χρονη ηθοποιός, και συνέχισε:

«Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιο ρόλο θα ήμουν πιο χρήσιμη… Έχω συνείδηση ποιο είναι το επάγγελμά μου και ξέρω ότι αυτό μπορεί να κάνει την ενασχόληση με την πολιτική λιγότερο πιθανή. Αλλά είμαι ανοιχτή…».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, η οποία θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Δεκεμβρίου, η πανέμορφη ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά και για το γάμο της με τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Μπράντ Πιτ.

«Όντως αισθάνομαι διαφορετικά. Είναι ωραίο να είμαστε αντρόγυνο» ανέφερε η Τζολί ενώ αποκάλυψε ότι το λαμπερό ζευγάρι επέτρεψε στα έξι παιδιά τους να γράψουν τους όρκους του γάμου τους.

«Δεν περιμένουν ότι δεν θα τσακωθούμε ποτέ αλλά μας έβαλαν να υποσχεθούμε ότι πάντα θα λέμε ‘συγνώμη’» αποκάλυψε η Τζολί.