Ένας ύποπτος για τη δολοφονία ενός αστυνομικού και τον τραυματισμό ενός ακόμα στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης μετά από αστυνομικές έρευνες 48 ημερών.

Πρόκειται για τον 31χρονο Έρικ Μάθιου Φρέιν ο οποίος διέφευγε της σύλληψης από τις 12 Σεπτεμβρίου, όταν φέρεται να είχε στήσει ενέδρα σε αστυνομικούς έξω από ένα χώρο κατασκήνωσης της αστυνομίας στην περιοχή Μπλούμινγκ Γκρόουβ. Από την επίθεση σκοτώθηκε ο αστυνομικός Μπράιον Ντίκσον, 38 ετών, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο συνάδελφός του Άλεξ Ντάγκλας 31 ετών.

Στις έρευνες για την αναζήτησή του συμμετείχαν αστυνομικοί καθώς και πράκτορες των τοπικών και ομοσπονδιακών υπηρεσιών, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ελικόπτερα, θωρακισμένα οχήματα και εξελιγμένα συστήματα εντοπισμού.

Τελικά κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε βραχώδη περιοχή. Σύμφωνα με το NBC News, o Φρέιν, ο οποίος ήταν στη λίστα καταζητούμενων του FBI, παραδόθηκε στις αρχές χωρίς να προβάλει αντίσταση. Στο υπόστεγο όπου είχε βρει κατάλυμα οι αρχές εντόπισαν ένα τουφέκι και ένα περίστροφο.