Την επέκταση του δικτύου καταστημάτων στο εξωτερικό συνεχίζει ο όμιλος εστίασης της Vivartia ανοίγοντας το πρώτο Goody’s Burger House στην πόλη της Μελβούρνης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πενταετές πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον δέκα εστιατορίων στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αυστραλίας. Η εταιρεία που επιλέχθηκε για την αποκλειστική ανάπτυξη του σήματος στην Αυστραλία είναι η Mediterranean Fast Casual Restaurants Ltd.

Ο όμιλος εστίασης της Vivartia, συνεπής στο πλάνο εξωστρέφειας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, υλοποιεί τον στρατηγικό του σχεδιασμό για ανάπτυξη των σημάτων του στη Λευκορωσία, στην Αλβανία, στην Κύπρο, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία.

Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τα μέσα του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οκτώ ακόμα καταστήματα Goody’s και Flocafé στην Αλβανία, στη Βουλγαρία, στη Δημοκρατία του Κοσσόβου, στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη Λιβύη και στην Αίγυπτο.

Η Goody’s διαθέτει περισσότερα από 150 εστιατόρια σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, ΠΓΔΜ και Λευκορωσία και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1975.