Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το άσχημο σερί που έχει όταν αγωνίζεται στην Γαλλία. Ηττήθηκε 2-0 από την Γκινγκάμπ στην δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον μετρά τρεις ήττες και μια ισοπαλία στις αναμετρήσεις που έχει δώσει στην ιστορία του, επί γαλλικού εδάφους.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Μέχρι το 20’ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι και όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα δημιουργούσε και την πρώτη του ευκαιρία. Τελικά στο 21’ η Γκινγκάμπ με τον Μαρβό είχε την πρώτη καλή της στιγμή, αφού το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι το Γλύκου. Στο 29’ η προβολή από κοντά του Σβάρτς κατέληξε άουτ, ενώ στο 32’ ο Γλύκος έσωσε την εστία του ΠΑΟΚ όταν ο Μποβέ πέρασε τον Ρατς και έκανε του σουτ μόνος του. Στο 34’ το πολύ καλό σουτ του Πιέ μπλόκαρε ο Γλυκος με διπλή προσπάθεια, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 43’ είχε νέο σουτ άουτ από καλή θέση.

Οι δύσκολες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου, έγιναν δυσκολότερες στο δεύτερο, αφού στο 47’ και στο 50’ ο Μαρβό έκανε το 2-0 και εκεί ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε. Ο Άγγελος Αναστασιάδης προσπάθησε να αντιδράσει, βάζοντας στο παιχνίδι τους Μάρτενς, Παπαδόπουλο και Γκολάσα, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε σε άσχημη μέρα και δεν κατάφερε να αντιδράσει σε καμία στιγμή, με τον Γλύκο να βρίσκεται πολλές φορές εκτεθειμένος από τους αμυντικούς του.

Γκινγκάμπ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβένκ, Σανκαρέ, Μποβού, Ματίς, Πιε (23’ Γιαταμπαρέ), Σβαρτς (73’ Μαντάν), Μαρβό (78’ Ζιρέζ)

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (75’ Γκολάσα), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης (55’ Μάρτενς), Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Μακ (62’ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Φιορεντίνα νίκησε εκτός έδρας την Ντιναμό Μινσκ με 3-0.

Βαθμολογία: Φιορεντίνα 6, Γκινγκάμπ 3, ΠΑΟΚ 3, Ντυναμό Μινσκ 0.