Την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο προπονητής των Eρυθρόλευκων Μίτσελ, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου της Πέμπτη. Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Μίτσελ, έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις μεταξύ του Ισπανού και της διοίκησης του Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ όπως τόνισε δεν τον ενδιαφέρει κάποια άλλη πρόταση.

Αναφορικά με το εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι σημαντικότερο και πιο δύσκολο από τη Μάλμε, ο Παράσχος είναι καλός προπονητής και πάντα μας δυσκόλευε και στο Καραϊσκάκη και στο Περιστέρι αλλά ξέρω ότι και ο Σα Πίντο έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΟΦΗ».

Για τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη είπε: «Με ευχαριστεί πολύ ότι ο πρόεδρός μας γίνεται όλο και πιο… πρόεδρος. Ο Μαρινάκης δεν βρίσκεται στην ομάδα για να ακούει τις γκρίνιες των παικτών και του προπονητή αλλά για να δίνει εντολές. Από τότε που δεν σηκώνει τα τηλέφωνά του λειτουργούμε πολύ καλύτερα ως ομάδα και ως σύλλογος».

Ο Μίτσελ δεν μπορούσε να παραλείψει να αναφερθεί και στον Αβραάμ Παπαδόπουλου παραδεχόμενος πως αρχικά έκανε λάθος μαζί του, δεν δέχτηκε όμως αυτά που του καταλόγισε στη συνέχεια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

«Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν είχα λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έπρεπε για τον Αβραάμ και είχα κάνει λάθος μαζί του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όταν ήρθε στο γραφείο μου και μου μίλησε το κατάλαβα και του ζήτησα συγγνώμη. Δυστυχώς είχε έναν άσχημο τραυματισμό και έμεινε πολύ πίσω.

»Από εκεί και πέρα όμως ξεκίνησα να του δίνω ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, έφτιαξα ένα πλάνο για το πώς θα τον βάλω σταδιακά στην ομάδα και πλέον ο Αβραάμ γύρισε στην αγωνιστική δράση με τον Ολυμπιακό και είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Εθνική.

»Η κριτική που δέχτηκε στο ματς με τη Βοσνία τον έριξε ψυχολογικά. Προσπάθησα να τον βοηθήσω περισσότερο από τον καθένα. Πέρυσι ήταν τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής και θα ήταν αρκετά πιο πάνω αν δεν είχε κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Αβραάμ έπρεπε να δεχτεί την κατάσταση, επαναλαμβάνω ότι αρχικά έκανα λάθος μαζί του αλλά δεν συμφωνώ για τα υπόλοιπα», ήταν τα λόγια του Μίτσελ.