Ως «εικονική πραγματικότητα» χαρακτήρισε τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ωστόσο πως ήταν «επικοινωνιακό λάθος» η μη μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη ΝΕΡΙΤ.

«Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε πως δεν είναι δυνατό να βρεθούν τα 13,5 δισεκατομμύρια που πιστεύεται πως θα κοστίσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που Αθήνα και τρόικα βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για το ύψος του δημοσιονομικού κενού, με την τριμερή να το τοποθετεί σε 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σχετική με το θέμα της ΝΕΡΙΤ, η κ. Μπακογάννη επισήμανε πως θα ήταν «καλό να ακούσει ο ελληνικός λαός τον Τσίπρα», σημειώνοντας πως έχει «μεγάλη εμπιστοσύνη» στη νοημοσύνη των πολιτών και την ικανότητά τους να κατανοούν τι είναι υλοποιήσιμο και τι είναι ανέφικτο.

Στρέφοντας το βλέμμα στην κυβερνητική πολιτική, η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε την κριτική της για τον ΕΝΦΙΑ και τόνισε εκ νέου πως το βάρος πρέπει να πέσει πλέον στην ελάφρυνση των φορολογικών βαρών, καθώς η υπερφορολόγηση είναι «η βασική αιτία για την έλλειψη ανάπτυξης σε αυτή τη χώρα».

Τόνισε επίσης πως ο Αντώνης Σαμαράς «έχει χρέος» να συγκαλέσει την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μετά από χρόνια υπεύθυνης στάσης οι βουλευτές έχουν «προβληματισμούς» που «οφείλουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε απαντήσεις».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από