Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι και επίσημα νέος προπονητής του Εργοτέλης. Ο Δερμιτζάκης, επιστρέφει στην ομάδα που άρχισε την προπονητική του καριέρα. Η συμφωνία είχε γίνει γνωστή από την Πέμπτη, όμως την Παρασκευή υπέγραψαν το συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη.

Ο Δερμιτζάκης θα αντικαταστήσει τον Χουάν Φεράντο, ο οποίος αποχώρησε μετά τις δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία της συνεργασίας με την ΠΑΕ Εργοτέλης και παράλληλα νιώθω υπερήφανος γιατί γνωρίζω σε ποιον σύλλογο έχω έρθει. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα με ποιότητα, δική του φιλοσοφία και κουλτούρα πάνω στο ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο τον αντιπροσωπεύει και τον κάνει ιδιαίτερο σαν ομάδα. Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά από την πλευρά του, να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για τον στόχο της παραμονής στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».