Την αξιοποίηση των ταλέντων που συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός, με αποκορύφωμα το φετινό καλοκαίρι που οι Πράσινοι απέκτησαν τους Μποχωρίδη, Κόνιαρη, Παπαγιάννη, Λούντζη, επιθυμεί να πετύχει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο μαυροβούνιος προπονητής ανέλαβε τον ΠΑΟ γνωρίζοντας το πλάνο ελληνοποίησης της ομάδας, το οποίο αποτελεί κίνητρο και μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

Γαλουχημένος προπονητικά στην Ισπανία, ο Ιβάνοβιτς σύμφωνα με τις πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» όταν συζήτησε με τους διοικούντες την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους τρόπους αξιοποίησης των ταλαντούχων παικτών, ρώτησε αν υπάρχει δεύτερη ανδρική ομάδα. Στην Ισπανία πολλές ομάδες διατηρούν δεύτερη ανδρική ομάδα και προφανώς για αυτό ο Ιβάνοβιτς έριξε τη συγκεκριμένη ιδέα.

Ο Ισπανός εκτιμά ότι οι αγώνες με το εφηβικό ή το παιδικό τμήμα δεν θα βοηθήσουν τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες των Πρασίνων, οι οποίοι πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν ή να αποκτήσουν με κάποιο τρόπο δεύτερη ανδρική ομάδα. Ενδεχομένως με συνεργασία με κάποια ακαδημία μπάσκετ, όπως η Triple Crown στην οποία εκ των ιδρυτών της είναι και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, που θα κατεβάσει ομάδα σε ανδρικό επίπεδο και παίκτες από τον ΠΑΟ θα αγωνίζονται σε αυτήν. Προς το παρόν όμως είναι σκέψεις και μέχρι να υλοποιηθούν ίσως χρειαστεί χρόνος.

Η ΕΘΝΙΚΗ. Ανησύχησαν στην Εθνική για την υγεία του Αντετοκούνμπο, ο οποίος προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα στην Τουρκία. Με την άφιξη της ομάδας στην Ελλάδα πήγε στο νοσοκομείο και του χορηγήθηκε ορός. Επειδή η γαστρεντερίτιδα επέμενε και κινδύνευε με αφυδάτωση, εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις.