Σπουδαία νίκη με 1-0 πέτυχε η ΑΕΛ επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο Α. Παπαδόπουλος, διατηρώντας τις ελπίδες της για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ρωσική ομάδα είχε τις ευκαιρίες αλλά το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Γκικίεβιτς στο 64′. Τρία λεπτά αργότερα η Ζενίτ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βίτσελ.

Iσοπαλία 2-2 απέσπασε επίσης ο ΑΠΟΕΛ από την Ελσίνκι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ του Σάβατζ. Από το 49′ η φινλανδική ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατζί, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο ΑΠΟΕΛ και πέτυχε δύο γκολ με τους Ντε Βιντσέντι (71′) και Σέρινταν (74′).

Την έκπληξη της χθεσινής βραδιάς έκανε η Καραμπάχ Αγκντάμ. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν επικράτησε με 2-1 επί της Ζάλτσμπουργκ.

Η Καραμπάχ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες και με δέκα η αυστριακή ομάδα.

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση Ντνίπρο – Κοπεγχάγη 0-0 στην ανάπαυλα του αγώνα.

Στα άλλα χθεσινά παιχνίδια του πρώτου γύρου της τρίτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ακτόμπε – Στεάουα 2-2, Γκρασχόπερς – Λιλ 0-2, Φέγενορντ – Μπεσίκτας 1-2, Λουντογκόρετς – Παρτιζάν 0-0, Ααλμποργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 0-1, Μάριμπορ – Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-0, Λέγκια – Σέλτικ 4-1.