Ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να έχει μια όμορφη ξανθιά ερωμένη η οποία τον επισκέπτεται τόσο συχνά όταν η Χίλαρι Κλίντον δεν είναι σπίτι, που πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του πρώην προέδρου τής έχουν δώσει ένα ανεπίσημο κωδικό όνομα: Energizer.
Αυτό υποστηρίζει σε βιβλίο του που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Αυγούστου ο Ρόναλντ Κέσλερ, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα New York Post. Ο ίδιος έχει εμπλακεί πολλές φορές σε διαμάχες για τη μυστική υπηρεσία. Αποκάλυψε την ιστορία ότι πράκτορες της υπηρεσίας αυτής που προστάτευαν τον Μπαράκ Ομπάμα στην Καρταχένα της Κολομβίας είχαν νοικιάσει ιερόδουλες θέτοντας σε κίνδυνο τον πρόεδρο.

Σύμφωνα με αποσπάσματα του βιβλίου που επικαλείται η αμερικανική εφημερίδα, όταν η Energizer καταφθάνει με το τζιπ της, συχνά μερικά μόλις λεπτά αφού η Χίλαρι έχει φύγει από το σπίτι, δεν ακολουθείται κανένα από τα καθορισμένα πρωτόκολλα. Ο Κέσλερ επικαλείται προϊστάμενο που ενημερώνει νέο πράκτορα: «Δεν τη σταματάς, δεν την πλησιάζεις, απλά την αφήνεις να μπει».

Η Energizer που περιγράφεται ως γοητευτική και φιλική φέρεται να έχει προσφέρει συχνά στους πράκτορες κουλουράκια, σύμφωνα με τα αποσπάσματα του βιβλίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Ο Κέσλερ αναφέρει ακόμη ότι οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Χίλαρι πληροφορούν τους πράκτορες που φυλάνε τον Κλίντον ότι η πρώην πρώτη κυρία επιστρέφει σπίτι, ώστε ο Μπιλ να έχει αρκετό χρόνο να βγάλει την Energizer από το σπίτι και να εξαλείψει στοιχεία της παρουσίας της.

Ο Κέσλερ υποστηρίζει ότι αυτό συμβαίνει επειδή η Χίλαρι έχει πολύ κακή συμπεριφορά απέναντι σε μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων. Είναι η «τιμωρία» της.