Προθεσμία έως και σήμεραΤετάρτη έδωσε το υπουργείο Παιδείας στους υποψηφίους για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ που υπέβαλαν εμπρόθεσμα το μηχανογραφικό προκειμένου να ζητήσουν μερική ή ολική ανάκληση των προτιμήσεών τους.

Οι ενδιαφερόμενοι με αίτηση-υπεύθυνη δήλωσή τους, μπορούν να ζητήσουν μόνο να διαγραφεί κάποια ή κάποιες από τις προτιμήσεις τους και όχι να αλλάξουν τη σειρά ή να προσθέσουν νέες προτιμήσεις.

Για την υλοποίηση της διαδικασίας, όσοι υποψήφιοι τυχόν επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων, πρέπει να υποβάλουν στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Η υπεύθυνη δήλωση αυτή θα πρέπει μέχρι και την Τετάρτη 16.7.2014 (ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης) να αποσταλεί:

– με φαξ στον αριθμό 210-3442098

– με courier στην διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Διεύθυνση Οργάνωσης και Διεξαγωγής Εξετάσεων, Αν. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, ΤΚ 15180, γραφείο 0082.

Υπενθυμίζεται από το υπουργείο Παιδείας ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία.

Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.