«Η ΕΣΑΠ έχει στόχο οι πόλεις να ασχολούνται με τις ομάδες βόλεϊ. Η συνταγή πόλη-ομάδα είναι επιτυχημένη», είπε ο πρόεδρος της Volleyleague, Παντελής Ταρνατώρος, στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, στην Ορεστιάδα.

«Η εκδήλωση δεν έχει γίνει τυχαία στην Ορεστιάδα. Πρέπει να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Κάποιοι έχουν εργαστεί στο παρελθόν για να έρθουμε εμείς οι νεότεροι και να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια. Η Ορεστιάδα είναι η μητρόπολη του βόλεϊ. Όλα κινούνται γύρω από το βόλεϊ. Η ΕΣΑΠ έχει στόχο οι πόλεις να ασχολούνται με τις ομάδες βόλεϊ. Η συνταγή πόλη – ομάδα είναι επιτυχημένη. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Διοργανώνουμε και διαχειριζόμαστε ένα πρωτάθλημα με εκατοντάδες εργαζόμενους. Πρέπει να είμαστε αξιόπιστοι και φερέγγυοι σε ότι φτιάχνουμε. Χωρίς τον ΟΠΑΠ και τη NOVA δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα», σημείωσε ο κ Ταρνατώρος.

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 11 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα-Κηφισιά, ΠΑΟΚ-Φοίνικας Σύρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Λαμία, ΜΕΝΤ-Παναθηναϊκός, Αρης-ΑΕΚ.