Με ένα οδυνηρό θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι όσοι βρίσκονταν σε κατάστημα των McDonald’s στη Νέα Υόρκη και είδαν έναν άνδρα να περνάει από μπροστά τους με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη και μια κηλίδα αίματος να έχει σχεδόν καλύψει το πίσω μέρος της μπλούζας του!

Πρόκειται δυστυχώς για αληθινό περιστατικό το οποίο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο CBS, συνέβη την Τετάρτη το πρωί στην περιοχή Τζαμάικα του Κουίνς.

«Το θύμα ήταν μαχαιρωμένο στην πλάτη αλλά κατάφερνε να περπατάει στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια στο εστιατόριο με το αίμα να βγαίνει από την πληγή του, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

«Προκλήθηκε μεγάλη αναταραχή ενώ άκουσα ανθρώπους να ουρλιάζουν», ανέφερε ο Tromaine Yancey στο WCBS-TV και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος μπήκε μέσα και στάθηκε εκεί με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην πλάτη του. Ηταν ένα μαχαίρι κουζίνας».

«Μιλούσε στο τηλέφωνο, αποχαιρετώντας αγαπημένο του πρόσωπο

Σύμφωνα με του αστυνομικούς, από μαρτυρίες προκύπτει ότι λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σημειωθεί συμπλοκή ατόμων στη γωνία του δρόμου.

«Μιλούσε στο τηλέφωνο και τον άκουσα αρκετά καλά. Πρέπει να απευθυνόταν σε κάποιο μέλος της οικογένειάς του ή σε κάποιο πολύ αγαπημένο του πρόσωπο διότι του έλεγε ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που μιλάει μαζί του», συμπλήρωσε ο Yancey.

Σοκαρισμένοι οι πελάτες του ταχυφαγείου εγκατέλειψαν το φαγητό και απομακρύνθηκαν από τα τραπέζια, φοβούμενοι ότι το θύμα θα μπορούσε την επόμενη στιγμή να σωριαστεί πάνω τους.

Υστερα από λίγη ώρα, αστυνομικοί και ασθενοφόρα έφτασαν στο κατάστημα και ο μαχαιρωμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζαμάικα όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία αναζητά δυο άντρες που σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται με τον σοβαρό τραυματισμό του θύματος.