Το εξωπραγματικό ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει η Γαλατασαράϊ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. για να αποκτήσει τον φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη.

Η ιταλική ιστοσελίδα «all-around.net», αναφέρει ότι ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο των Τούρκων που του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες αμοιβές.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, γίνεται λόγος για επιθυμία του ίδιου τους παίκτη να παραμείνει στον Πειραιά, αλλά κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις εφόσον κατατεθεί επισήμως η προσφορά των 4,5 εκατ. ευρώ.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Πρίντεζη είναι μόλις 150.000 ευρώ, αν και στον Ολυμπιακό, τονίζουν ότι δεν υπάρχει καν ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ενώ άλλες πηγές αποκαλύπτουν ότι ως ρήτρα καθορίζεται το 10% των χρημάτων που θα του δώσει οποιοσδήποτε σύλλογος για να αποκτήσει τον Πρίντεζη.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή τα μεταγραφικά θέματα δεν μπορούν να τρέξουν όσο θα ήθελαν στον τουρκικό σύλλογο, καθώς το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν, βρίσκεται στη φάση των τελικών του πρωταθλήματος κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα μείωσε τη σειρά σε 2-1 και έμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου.