Ο Ολυμπιακός αναζητάει λύσεις στις πτέρυγες της επίθεσης και οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι έκανε πρόταση στην Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ που αγωνίστηκε εφέτος ως δανεικός στον ΠΑΟΚ.

Η Fotospor σημειώνει ότι ο Ολυμπιακός που είχε ενδιαφερθεί από πέρυσι για τον Στοχ, πρόσφερε το ποσόν των 3,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσει να κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό τον σλοβάκο διεθνή εξτρέμ με 1,5 εκατ. ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει ότι έχει γίνει πρόταση απόκτησης του Στοχ και δεν αποκλείεται οι Τούρκοι να θέλουν να ανεβάσουν το κόστος της μεταγραφής του.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κίνηση απόκτησης με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατασαράι του μαροκινού εξτρέμ Νορτίν Αμραμπάτ. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Μίτσελ πρόκειται να δώσει ευκαιρίες στον Δημήτρη Κολοβό. Ο 21χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε δανεικός στον Πανιώνιο και πέρασε τις εξετάσεις του Ερυθρόλευκου τεχνικού στα πρόσφατα φιλικά τεστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Για τις πτέρυγες ο Μίτσελ έχει στη διάθεση του τον έμπειρο Φουστέρ, ενώ ο Ολυμπιακός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την απάντηση της Αρσεναλ για την παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κάρολ

Ο βορειοϊρλανδός διεθνής γκολκίπερ Ρόι Κάρολ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και από την πλευρά του έχει διαρρεύσει ότι δεχτεί πρόταση από την Αμπερτίν, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Μέγιερι επέστρεψαν από τη Νέα Υόρκη, που είχαν μεταβεί με σκοπό να προωθήσουν την συμμετοχή του Ολυμπιακού στο International Champions Cup. Είναι γνωστό ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά το καλοκαίρι, έχοντας αντιπάλους τις Μίλαν στη Νέα Υόρκη (24/07), Λίβερπουλ στο Σικάγο (27/07) και Μάντσεστερ Σίτι στη Μινεάπολις (02/08).

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αναχώρησε την Τρίτη για την Ελβετία για πάρει μέρος στο FIFA Blue Stars 2014 στις 28 και 29 του μήνα. Στο τουρνουά μετέχουν: Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα Βιγιαρεάλ, Ασάντε Κοτόκο, Γκρασχόπερς, Ατλέτικο Παραναένσε, Σιόν, Ζυρίχη και Blue Stars Ζυρίχης.

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των βετεράνων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης (17.00). Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη ΓΣ:

1. Εκλογή προέδρου και γενικού γραμματέα συνέλευσης.

2. Διοικητικός απολογισμός απερχόμενης διοίκησης για τα πεπραγμένα από 28/05/2012 έως 28/05/2014.

3. Οικονομικός απολογισμός για το χρονικό διάστημα από 28/05/2012 έως 28/05/2014.

4. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για την ίδια χρονική περίοδο.

5. Έγκριση αλλαγής διάρκειας χρόνου θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου από 2 έτη που είναι σε 3 έτη.

6. Απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.

7. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 13μελούς Δ.Σ. και 5 αναπληρωματικών μελών, καθώς και 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής.