«Ο λαός είπε ένα ξεκάθαρο όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, τα διλήμματά του και τις άφθονες υποσχέσεις του, αλλά, και από την άλλη πλευρά, έδωσε μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης» δήλωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη.

Mιλώντας στο ΑΠΕ, η κ. Βούλτεψη είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αν και έκανε το παν για να μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε εθνικές εκλογές, αν και υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες, δεν κατόρθωσε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό».

Σύμφωνα με την ίδια, ο ελληνικός λαός ήδη έχει μετατρέψει το παραπλανητικό σύνθημα της ανατροπής που είχε θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αίτημα για σταθερότητα και πρόοδο.

Τόνισε δε ότι δεν υπάρχει πουθενά αυτό που ο κ. Τσίπρας είχε πει κατά την τελευταία του ομιλία την Παρασκευή από το Ηράκλειο, ότι η λαϊκή θέληση θα ξεσπάσει σαν θύελλα.

«Αυτό το οποίο προκάλεσε ήταν μία τρικυμία εν ποτηρίω» είπε και επισήμανε ότι υπάρχει πολιτικό μήνυμα από αυτές τις εκλογές.

«Ο λαός είπε ένα ξεκάθαρο όχι στο ΣΥΡΙΖΑ, τα διλήμματά του και στις άφθονες υποσχέσεις του, αλλά και από την άλλη πλευρά, αυτό που έκανε ο λαός ήταν να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης και να βάλει τα θεμέλια της προόδου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από