Ο Κώστας Μήτρογλου αμφισβητήθηκε έντονα από τον βρετανικό Τύπο λόγω της απουσίας του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Φούλαμ στο κρίσιμο διάστημα που έκρινε τελικά τον υποβιβασμό της από την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο διεθνής επιθετικός μεταγράφηκε τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό ως τραυματίας έναντι περίπου 20 εκατ. ευρώ (συνολικό κόστος μεταγραφής) και δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ωστόσο, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Νάπολι έκανε κίνηση καταθέτοντας πρόταση για δανεισμό του παίκτη, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη.

Το Calciomercato και αρκετά άλλα ΜΜΕ διαρρέουν τις τελευταίες ώρες την πληροφορία πως η Νάπολι ζήτησε τον Μήτρογλου για έναν χρόνο, πληρώνοντας ένα σεβαστό ποσό για τον διεθνή φορ.

Το βέβαιο είναι ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Φούλαμ αγωνιζόμενος στην Championship και με δεδομένο ότι η Νάπολι είχε χτυπήσει την «πόρτα» του Ολυμπιακού και τον περασμένο Ιανουάριο, δεν αποκλείεται ο ιταλικός σύλλογος να συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα άσο.

Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια και από την παρουσία του Μήτρογλου στα γήπεδα της Βραζιλίας αγωνιζόμενος με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ.