«Περίμενα δύο χρόνια τη στιγμή αυτή. Θέλω να γίνω αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω να μας ακούσουν μέχρι την Αθήνα» ήταν μερικά από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη, στο συλλαλητήριο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης.

Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες φίλων της ομάδας συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν εναντίον της πολιτείας, για τα δύο καυτά προβλήματα της ομάδας: τη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο και την έγκριση του διαγωνισμού για τις εκτάσεις της Θέρμης καθώς και για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

«Αυτό που θέλω να σας ζητήσω, είναι να είμαστε μαζί και θα τα λύσουμε όλα. Σήμερα μας αρνούνται κάποια πράγματα, αλλά αν είμαστε μαζί το αύριο μας ανήκει. Οταν όλοι θα καταλάβουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι το πραγματικό στρατηγικό απόθεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν την συμπεριφορά τους απέναντί μας» συμπλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους οπαδούς.

Πριν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησαν ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Κώστας Μαλιούφας, ως εκπρόσωπος των βετεράνων, ενώ από εξέδρα πέρασαν και αποθεώθηκαν, η ομάδα ποδοσφαίρου Κ-20 του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ που κατέκτησε επίσης το Κύπελλο Ελλάδος.

Όλα αυτά τα τμήματα, μαζί με την ηγεσία του ΑΣ ΠΑΟΚ, ηγήθηκαν της πορείας που ξεκίνησε από την Καμάρα, με προορισμό το γήπεδο της Τούμπας.