Το δυνατό όπλο για τον προπονητή της Εθνικής Ουρουγουάης, Οσκαρ Ταβάρες, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι η επίθεση. Ετσι, στην προεπιλογή που ανακοινώθηκε την Τρίτη, στην επίθεση δεν είναι μόνο ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, Λουίς Σουάρες και ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Εντινσον Καβάνι, αλλά και ο Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Οζάκα.

Οι 25 παίκτες που κάλεσε ο Οσκαρ Ταβάρες είναι:

Τερματοφύλακες: Φερνάντο Μουσλέρα(Γαλατάσαράι), Mάρτιν Σίλβα(Βάσκο ντε Γκάμα), Ροντρίγκο Μουνιόθ(Λιμπερτάδ).

Αμυντικοί: Ντιέγκο Λουγκάνο(Γουέστ Μπρομ), Ντιέγκο Γκοντίν(Ατλέτικο), Χοσά Μαρία Χιμένεθ(Ατλέτικο), Μάρτιν Κάσερες(Γιουβέντους), Μαξιμιλιάνο Περέιρα( Μπενφίκα), Χόρχε Φουσίλε(Πόρτο), Σεμπαστιάν Κοάτες(Νασιονάλ).

Μέσοι: Εχίδιο Αρεβάλο(Μορελία), Βάλτερ Γκαργκάνο(Πάρμα), Ντιέγκο Πέρεθ(Μπολόνια), Σεμπαστιάν Εγκουρέν(Παλμέιρας), Αλβάρο Γκονζάλες(Λάτσιο), Αλεχάντρο Σίλβα(Λανούς), Αλβάρο Περέιρα(Σαν Πάμπλο), Κριστιάν Ροντρίγκεθ(Ατλέτικο), Γκαστόν Ραμίρες(Σαουθάμπτον), Νίκολα Ροντέιρο(Παλέρμο).

Επιθετικοί: Λουίς Σουάρες(Λίβερπουλ), Έντισον Καβάνι(Παρί Σεν Ζερμέν), Ντιέγκο Φορλάν(Οζάκα), Κριστιάν Στουάνι(Εσπανιόλ), Αμπέλ Ερνάντες(Παλέρμο).