Αποδεκτή έκανε την παραίτηση, για λόγους ευθιξίας, της Κατερίνας Ευαγγελάκου το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.

Η σκηνοθέτης ήταν αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, μέλος του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ με αρμοδιότητα στη διαμόρφωση του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ. Από το ΔΣ της εταιρείας εξάλλου παραιτήθηκε ο μουσικός Νίκος Ξανθούλης, προκειμένου όμως να αναλάβει σύμβουλος των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ.

«Η ΠΥΣ για τα Μουσικά Σύνολα υπογράφτηκε και ο κ. Ξανθούλης θα αναλάβει την οργάνωση των Μουσικών Συνόλων και την προετοιμασία μουσικών εκδηλώσεων τους», εξήγησε στα ΝΕΑ ο πρόεδρος του ΕΣ, Θόδωρος Φορτσάκης.

Οι κ.κ. Γιώργος Δονάτος, ομότιμος καθηγητής στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών, και Ροδόλφος Μορώνης (δημοσιογράφος) αποφασίστηκε να είναι τα νέα πρόσωπα του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ.

Το ΕΣ παράλληλα ζήτησε το αμέσως επόμενο διάστημα να έχει εκπονηθεί ο πενταετής διάρκειας στρατηγικός σχεδιασμός και ο ετήσιος επιχειρησιακός της εταιρείας (όπως προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο της ΝΕΡΙΤ) αλλά και να καταρτιστούν νέοι κανονισμοί και κώδικας δεοντολογίας «ιδίως για τις προμήθειες της εταιρείας», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣ.

Εκτιμάται δε ότι «το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ, όπως και τα υπόλοιπα ραδιοφωνικά προγράμματα θα είναι σύντομα στον αέρα» και ότι οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του Μουντιάλ θα καλυφθούν όπως προβλέπεται.