Αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου άφησε  την Τρίτη η βουλευτής επικρατείας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβερνητική σταθερότητα εξαρτάται από τα ποσοστά που πάρει η Ελιά στις ευρωεκλογές.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχτηκε πως «υπάρχει πολιτικό θέμα εάν τα ποσοστά της Ελιάς είναι πολύ χαμηλά», κάτι που όμως - όπως είπε μετά από σχετική ερώτηση - «ισχύει και για τη ΝΔ».

«Από αυτό, έως το να ταυτίζει κανείς την πολιτική σταθερότητα με την προσωπική πολιτική σταδιοδρομία... με αυτό δεν συμφωνώ» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εκτίμησε πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος, συνδέοντας τις επιδόσεις της Ελιάς στις ευρωεκλογές με την παραμονή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση επιχειρεί να αποσπάσει μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά.

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ άφησε και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνοντας στον ίδιο σταθμό ότι αιφνιδιάστηκε από την αλλαγή στάσης της Χαριλάου Τρικούπη επί του νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές.

«Είχα εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ στήριζε τις προτάσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, με αιφνιδίασε ελαφρώς η απόφασή του. Εκφράζω τον προβληματισμό μου γιατί έγινε αυτή την αλλαγή πορείας, δεν διαφαινόταν κάτι τέτοιο» τόνισε, αποδίδοντας τη διαφωνία «στο πλαίσιο της πολιτικής τακτικής για την αύξηση του ποσοστού της Ελιάς».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από