Χαίρει της αποδοχής των γονιών τού Τζορτζ Κλούνι η αρραβωνιαστικιά του, η δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν. «Είμαι πολύ χαρούμενη» δήλωσε σε βρετανική εφημερίδα η μητέρα του Κλούνι, Νίνα. Και πρόσθεσε: «Η Αμάλ είναι αξιαγάπητο κορίτσι».

Η Νίνα Κλούνι δεν γνώρισε τώρα την εκλεκτή του γιου της. Εχουν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και η Αμάλ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, η Αμάλ είναι ένα υπέροχο κορίτσι που διαθέτει ομορφιά και μυαλό» ήταν η δήλωση της μητέρας Κλούνι και βεβαίως έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η κυρία Κλούνι, σε τηλεφωνική επικοινωνία από το σπίτι της στην Ογκάστα του Κεντάκι, είπε πως ο γιος της τους σύστησε την Αλαμουντίν πριν από περίπου έναν χρόνο και επίσης ότι τους έφερε κοντά το αμοιβαίο ενδιαφέρον για διεθνείς υποθέσεις.

Μετά τις δηλώσεις της μητέρας του, ακολούθησαν και εκείνες του πατέρα του Νικ. Ο 80χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αρραβωνιαστικιά του 52χρονου γιου του, λέγοντας χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα RadarOnline: «Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτή την υπέροχη γυναίκα. Πρόκειται για δύο πολύ όμορφους ανθρώπους. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόφασή τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Η 74χρονη Νίκι Κλούνι και ο 80χρονος Νικ Κλούνι είχαν συνοδεύσει τον βραβευμένο με Οσκαρ γιο τους και τη μνηστή του σε ιδιωτική προβολή της ταινίας «Μνημείων άνδρες» που οργανώθηκε στον Λευκό Οίκο για τον πρόεδρο Ομπάμα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο μεταξύ και η δικηγορική εταιρεία για την οποία εργάζεται η 36χρονη Βρετανή έφτασε να εκδώσει ανακοίνωση για τα νέα: «Συγχαίρουμε την κυρία Αμάλ Αλαμουντίν και τον κύριο Τζορτζ Κλούνι για τον αρραβώνα τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».