Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης, τόνισε πως ο τελικός του Κυπέλλου είναι μία ευκαιρία να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στους τίτλους και υποστήριξε κι αυτός ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

«Είμαστε μεγάλη ομάδα που στερείται τίτλους. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε έναν ισχυρό ιδιοκτήτη και το παιχνίδι του Σαββάτου θα πρέπει να είναι η αρχή για να επιστρέψουμε στα τρόπαια. Ό,τι κι αν γίνει η ομάδα θα εξελιχθεί. Το δικό μου το μέλλον δεν έχει σημασία, αλλά της ομάδας. Όπως και να έχει, τα επόμενα χρόνια θα μεγαλώσει», είπε ο Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, που πρέπει να παίξεις άμυνα και να επιτεθείς. Θα παίξουν ρόλο και οι λεπτομέρειες. Παίζει ρόλο και η τύχη. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει, δυνατοί και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Βλέπω πάντως το πάθος που έχουν οι παίκτες και τη δίψα για το Κύπελλο. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, έχουμε ικανότητα κι αξία, ελπίζω να είμαστε τυχεροί και να πάρουμε το τρόπαιο».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ και αν περιμένει εκπλήξεις σε ότι αφορά την τακτική, τόνισε: «Εκπλήξεις δεν νομίζω να υπάρχουν αυτή τη στιγμή, προς το τέλος της χρονιάς. Οι ομάδες γνωρίζονται. Λυπάμαι που δεν θα έχουμε τους τρεις αυτούς παίκτες, θα ήθελα κι εγώ να τους έχουμε, αλλά έχουμε παιδιά που μπορούν να αντεπεξέλθουν. Έχω ακόμη κάποια πράγματα να αποφασίσω για πρόσωπα και τακτική».

Για τον Παναθηναϊκό υποστήριξε: «Χαίρομαι για τον Παναθηναϊκό και την εξέλιξή του. Χαίρομαι και για το φίλο μου τον Νίκο (Νταμπίζα), καθώς τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε».

Για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σημείωσε: «Δεν αισθάνομαι όμορφα. Κάθε τελικός στην Ευρώπη είναι γιορτή, αλλά εδώ μεγάλωσα, γνωρίζω τι γίνεται και όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν μου προκαλεί έκπληξη. Ας ελπίζουμε τουλάχιστον να μη γίνει τίποτα».