Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, υποστήριξε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν ήδη διαψεύσει -με αυτά που έχουν πετύχει- αρκετό κόσμο.

«Είναι λίγο περίεργο να συζητάμε για το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ, αν δούμε πώς ξεκινήσαμε το καλοκαίρι. Ο μεγάλος στόχος ήταν να βελτιωνόμαστε συνεχώς, αλλά όταν είσαι στον Παναθηναϊκό πάντα στόχος είναι η κορυφή. Κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα μας θα έφτανε σε αυτό το σημείο και θα παίζει το ποδόσφαιρο που παίζει. Στο τέλος των play offs θα κρίνουμε τους εαυτούς μας και θα δούμε αν έχουμε βάλει τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Τα παιδιά έχουν ήδη διαψεύσει αρκετό κόσμο. Τους έχω τρομερή εμπιστοσύνη και ό,τι κι αν συμβεί το Σάββατο η ομάδα δεν θα επηρεαστεί. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά για μας ο δρόμος είναι μεγάλος και συνεχίζεται. Το κυριότερο είναι πως ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο», είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Σε ότι αφορά τον τελικό τόνισε: «Η φιλοσοφία και η νοοτροπία μας είναι η ίδια από την αρχή της σεζόν. Μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στον τελικό. Σε τέτοια ματς πάνω απ’ όλα είναι η θέληση. Θέλω οι παίκτες να το δουν σαν γιορτή και σαν ευχαρίστηση».

Για τον ΠΑΟΚ σημείωσε: Εχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες, ιδιαίτερα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια. Δεν με προβληματίζει τίποτα άλλο εκτός από το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μου».

Ο Γιάννης Αναστασίου πρόσθεσε σε ότι αφορά την ατμόσφαιρα του τελικού: «Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως πο οπαδοί θα έχουν τη συμπεριφορά που πρέπει και ο τελικός θα είναι γιορτή»