Αγανάκτηση επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά τα όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα. Η ΠΑΕ κατήγγειλε ότι κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και παραγόντων, ενώ σε ανακοίνωση μεταξύ των άλλων τονίζει: «Σήμερα είδαμε όλοι πώς ονειρεύονται το ποδόσφαιρο οι εξυγιαντές του. Θέλουν το ποδόσφαιρο των ψαριών, των μπανανών, του ξύλου, της αλητείας των μπράβων, των ρατσιστικών συμπεριφορών (…). Αφιερώνουμε αυτή την παρωδία στους κυρίους της ΕΠΟ, στον κύριο Σαββίδη, τον κύριο Αλαφούζο, τον Σκάι, τους προκλητικούς σχολιαστές του ΟΤΕ ΤV».

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη λήξη του αγώνα τόνισε: «Αναγκάστηκα να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Μαρινάκη και του είπα ότι αν η ομάδα του δεν βγει στο γήπεδο και την πάρει να φύγει, εμείς θα φύγουμε από τη Σούπερ Λίγκα. Τον ευχαριστώ που δεν το έκανε. Δεν επιτρέπεται να φέρουμε το ποδόσφαιρο σε μια κατάσταση που δεν θα μπορούμε να το διαχειριστούμε. Σήμερα στενοχωρήθηκα με πολλά, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα φέρουμε την τάξη. Αυτό με τα ψάρια δεν ήταν ωραίο. Μπορεί να τα έριξαν και οι ίδιοι. Εγώ όταν είδα τους πάγκους, ήταν καθαροί. Και η διαιτησία με στενοχώρησε αλλά και ο ίντριγκες των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, που στο πρώτο παιχνίδι επιτέθηκαν στον Αθανασιάδη. Πώς επιτρέπεται συμπαίκτες στην εθνική ομάδα να μισιούνται έτσι;».

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασαν για αυτά που είπε ο κ. Σαββίδης ότι «προφανώς δεν θα ασχοληθούμε με αυτά που λέει ένας κλόουν».