Μια αποστροφή του λόγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ ήταν αρκετή για να φουντώσει τις φήμες που θέλουν την Κέιτ, δούκισσα του Κέιμπριτζ, να είναι και πάλι έγκυος.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – δεύτερος στη γραμμή διαδοχής στον βρετανικό θρόνο – πραγματοποιεί περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλτον και το μωρό τους, πρίγκιπα Γεώργιο.

Όταν έλαβε μια μάλλινη εσάρπα ως επίσημο δώρο της Νέας Ζηλανδίας για τη γέννηση του μωρού τους δήλωσε: «Θα χρειαστεί ίσως να πλέξετε άλλη μία σύντομα», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

«Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό» διαβεβαίωσε η Σίνθια Ριντ που έπλεξε την εσάρπα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέμπριτζ, μια πόλη στη Βόρεια νήσο.

Η σύζυγος του Ουίλιαμ δεν ήπιε παρά μόνο νερό κατά την επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να διατυπώσουν ήδη από τότε εικασίες για δεύτερη εγκυμοσύνη.

Το ζεύγος βρίσκεται στο Ντιούνεντιν, μια πόλη στη Νότια νήσο, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον αγγλικανικό καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν τον δούκα και τη δούκισσα στην περιοδεία που πραγματοποιούν από τις 7 ως τις 25 Απριλίου στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, περιμένουν τώρα να δουν αν η Κέιτ θα πιει ένα ποτήρι κρασί στη δοκιμή κρασιών στο Κουίνσταουν που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής.