Τη σύνθεση της 15μελούς Γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής ανακοίνωσε χθες ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Σε αυτήν συμμετέχουν: Κώστας Σκανδαλίδης, Φώφη Γεννηματά, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιάννης Κουτσούκος, Θάνος Μωραΐτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Τόνια Αντωνίου, Δημήτρης Καρύδης, Νίκος Σαλαγιάννης, Λευτέρης Κατσικαρέλης, Φώτης Χατζημιχάλης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Νάντια Γιαννακοπούλου, Τάκης Ρήγας και Πάρις Κουκουλόπουλος.

Η Γραμματεία θα συνεδριάσει σήμερα για να συντονιστεί, ενώ έως την Δευτέρα το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει συγκεκριμένο πρόγραμμα περιοδειών, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών σε όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό και με το πρόγραμμα της Ελιάς.

n «Από ανθρώπους του παραγωγικού ιστού της χώρας πρέπει να γίνει η εκπροσώπησή μας στο Ευρωκοινοβούλιο». Με αυτή τη δήλωση, ξεκίνησε επίσημα την προεκλογική του καμπάνια, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς επιχειρηματίας Γιώργος Βερνίκος. Σε συγκέντρωση περίπου εκατό στελεχών που αποτελούν την ευρύτερη ομάδα οργανωτικής υποστήριξης της εκστρατείας του ο κ. Βερνίκος ανέλυσε τις θέσεις του και αιτιολόγησε την απόφασή του να είναι υποψήφιος.