Αεροσκάφος της εταιρείας Delta Air Lines πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης έπειτα από ένδειξη προβλήματος στο υδραυλικό σύστημα. Μετά την προσγείωσή του το αεροσκάφος βγήκε από την πίστα και κατέληξε στο γρασίδι.

Η πτήση 886 μετέφερε 118 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα από την Ατλάντα κι κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο ΛαΓκουάρντια της Νέας Υόρκης όταν αναφέρθηκε το πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα, το οποίο ελέγχει σειρά συστημάτων του αεροσκάφους, ανάμεσά τους και το σύστημα πέδησης. Το αεροσκάφος έλαβε εντολή να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι, το οποίο διαθέτει μακρύτερους διαδρόμους προσγείωσης, δήλωσε εκπρόσωπος της Delta.

Το περιστατικό συνέβη στις 21.00 τοπική ώρα.

«Δεν ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα όταν συνέβη αυτό. Προσγειώθηκαν κανονικά στο JFK, αλλά καθώς τροχοδρομούσαν προς την πύλη, το αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε στο γρασίδι».

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς και οι επιβάτες αποβιβάσθηκαν κανονικά. Τα συνεργεία συντήρησης ερευνούν εάν υπήρξε μηχανική βλάβη στο McDonnell Douglas MD-88.