Μετά την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη στον Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε στο ντοκιμαντέρ του για τον τραμπουκισμό του χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της, ακολούθησε το πρωί της Τετάρτης επίθεση και του Θεόδωρου Πάγκαλου ο οποίος μέσωTwitter αποκάλεσε εκ νέου τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ «τσόγλανο».

Ο πρώην υπουργός στάθηκε στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την επίθεση που δέχτηκε η Ρένα Δούρου από τον Ηλία Κασιδιάρη με το νερό στο περιβόητο επεισόδιο πριν από τις εκλογές του Ιουνίου 2012.

«»Το νερό στη μούρη» είπε ο μπόυ «είναι χειροδικία». Αν φάει το νερό για τη Δούρου! Γιαούρτι σε Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έχει απλώς πλάκα. Τσόγλανε» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o Θόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στις επιθέσεις που έχουν δεχτεί κατά καιρούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Ο Θόδωρος Πάγκαλος καυτηρίασε και το γεγονός ότι στο παρελθόν ο ίδιος ο Τσίπρας, που τώρα δεν ήθελε το ντοκιμαντέρ να ασχοληθεί με την οικογένειά του, είχε καταγγείλει τη δράση του παππού του Πάγκαλου.

«Μην ασχολείστε με την οικογένειά μου» είπε ο μπόυ. Πολιτική δράση προγόνου συνομιλητή καταγγέλθηκε από το τσογλάνι. Συνεπέστατος» έγραψε ο Πάγκαλος.

Για το τέλος είχε και ένα σχόλιο για τον χαρακτηρισμό «τσογλάν μπόι» που είπε η Κανέλλη για τον Τσίπρα: «Τσογλάν μπόυ» είναι λάθος. Γιατί τσογλάν στα τούρκικα σημαίνει απλώς μπόυ. Αν φέρεσαι ως τσογλάν ή ως μπόυ κάνεις για πρωθυπουργός;»