Οι Rolling Stones ματαίωσαν τη προγραμματισμένη για την Τετάρτη συναυλία τους στο Περθ της Αυστραλίας έπειτα από τον θάνατο της Λ’ Ορεν Σκοτ, επί χρόνια συντρόφου του Μικ Τζάγκερ, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το συγκρότημα επρόκειτο να ξεκινήσει από το Περθ μία περιοδεία που περιελάμβανε έξι συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η εταιρεία Frontier Touring ανακοίνωσε ότι η συναυλία του Περθ δεν θα πραγματοποιηθεί και κάλεσε το κοινό να διατηρήσει τα εισιτήριά του μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ο Μικ Τζάγκερ, ο Ρόνι Γουντ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Τσάρλι Γουότς έφθασαν χθες στο Περθ με το ιδιωτικό τους τζετ. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Πεσθ ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος παραμένει στην πίστα του αεροδρομίου.

Η 49χρονη Λ’ Ορεν Σκοτ, διάσημη σχεδιάστρια μόδας και σύντροφος του Τζάγκερ από το 2001, βρέθηκε τη Δευτέρα απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της στο Τσέλσι της Νέας Υόρκης.

Εκπρόσωπος του Τζάγκερ εξέδωσε ανακοίνωση αργά το βράδυ της Δευτέρας για να διαψεύσει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, η σχέση του Τζάγκερ με την Λ’ Ορεν Σκοτ είχε τερματιστεί πρόσφατα. «Το δημοσίευμα στη New York Post για χωρισμό του Τζάγκερ και της Σκοτ είναι 100% αναληθές. Δεν υπάρχει απολύτως καμία βάση πραγματικότητας σε αυτό το δημοσίευμα. Είναι ένα φρικτό και ανακριβές κουτσομπολιό σε μια πολύ τραγική στιγμή για τον Μικ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Βικτόρια Σκάρφον.