Ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν ο ηγέτης του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ρόλο του οργανωτή του παιχνιδιού, σημείωσε το πρώτο γκολ και τραβούσε σαν μαγνήτης του Μπέμπηδες με αποτέλεσμα να αφήνει ελεύθερο πεδίο στους συμπαίκτες του.

Ο Ντομίνγκες σε δηλώσεις του στην ιστοσελιδα της UEFA τόνισε: «Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την ιστορία. Έχουμε πίστη στις ικανότητες μας ότι μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό, να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι, όπως αυτό της Τρίτης για να σφραγίσουμε την πρόκριση στο Οντ Τράφορντ».

Ο 33χρονος Αργεντινός αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη: « Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με το έργο της ομάδας μου και τη νίκη που σημειώσαμε επί της Γιουνάιτεντ. Πιστεύω πως κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Ενα άλμα. Όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε να παίξουμε στην έδρα της Μάντσεστερ, αλλά πρέπει να χαρούμε για το αποτέλεσμα που φέραμε. Ηταν μια ιστορική βραδιά για τον σύλλογο και είμαστε ενθουσιασμένοι. Το προπονητικό τιμ μας προετοίμασε με κάθε λεπτομέρεια και πήγαν όλα όπως ακριβώς τα είχαμε σχεδιάσει. Σίγουρα ήμασταν στην καλύτερη βραδιά μας. Πήγαν όλα τέλεια για εμάς, κάναμε εκπληκτική εμφάνιση και ένα μεγάλο βήμα για να προκριθούμε».

Ο Ντομίνγκες φάνηκε προσγειωμένος και έστειλε το μήνυμα για τον αγώνα ρεβάνς στο Θέατρο των Ονείρων: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Οι Αγγλοι γνωρίζουν πολύ καλά τη διοργάνωση και πρέπει να δείξουμε μεγάλο σεβασμό».