Ο Χουμπ Στέφενς ετοιμάζει εκπλήξεις στην 11άδα του ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με την Μπενφίκα , το βράδυ της Πέμπτης , για την φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, προκειμένου να μπορέσει να ανατρέψει το 0-1 της Τούμπας και να πάρει ο ΠΑΟΚ την πρόκριση στους 16 του θεσμού. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε, στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι.

Ο ολλανδός τεχνικός πάντως, αναγνωρίζει την αξία της πορτογαλικής ομάδας, αφού απαντώντας σε ερώτηση για το πώς μπορεί να την σταματήσει, είπε: «Βάζοντας 14 παίκτες στο παιχνίδι, όμως ο διαιτητής δεν πιστεύω ότι θα με αφήσει να το κάνω».

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε: «Πρέπει να ρισκάρουμε, γιατί υπάρχει το 1-0 υπέρ της Μπενφίκα από το πρώτο παιχνίδι. Η δουλειά μου είναι να δώσω πίστη στους παίκτες μου, ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Στο παιχνίδι της Τούμπας χάσαμε, όμως είχαμε καλή οργάνωση και τώρα πρέπει να ρισκάρουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι με την Μπενφίκα, παρακολούθησε και ο Ιβάν Σαββίδης που ταξίδεψε στην Λισσαβόνα.

Όσον αφορά την Μπενφίκα, ο Ζόρζε Ζέσους, ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα του, συγκριτικά με εκείνη που παρέταξε στην Τούμπα, αφού Ο Γκαράι και ο Γκαιτάν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και βρίσκονται στην διάθεση του. Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Μπενφίκα, είπε: «είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Είμαστε προετοιμασμένοι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Μπενφίκα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι και τόσο μεγάλο. Στις κερκίδες του Ντα Λουζ αναμένεται, να βρεθούν γύρω στους 30 χιλιάδες φίλαθλοι.