Τον τελικό του Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ούγκο Τσάβες, που διοργάνωσε η πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, παρακολούθησε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Το τουρνουά έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Καισαριανής στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ για να «αποτίσουν φόρο τιμής στον κομαντάντε Ούγκο Τσάβες», όπως τόνισαν οι διοργανωτές.

Μαζί με τον κ. Τσίπρα τον τελικό μεταξύ της Hasta la Victoria Siempre και της Venceremos παρακολούθησε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Καισαριανής Γιώργος Κοντοσταύλος, ενώ το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης «Ο Τσάβες πέρασε από εδώ», με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Εκτός των προαναφερθεισών ομάδων συμμετείχαν ακόμα οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα Εθνικός Αστέρας και η ερασιτεχνική της Κέρκυρας Corfu FC. Με τις φανέλες των παλαιμάχων έπαιξαν και οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Νίκος Σαργκάνης, Νίκος Μάλλιαρης, Ηλίας Ατματσίδης. Νικήτρια αναδείχτηκε η Hasta la Victoria Siempre που επικράτησε της Venceremoς» στον τελικό.