Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανιωνίου, ο Νίκος Αναστόπουλος γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Ο Πανιώνιος ανέτρεψε το σε βάρος του σκορ, έφτασε στο 2-1 απέναντι στον Απόλλωνα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Τώρα, ο Πανιώνιος βλέπει τον κίνδυνο να απομακρύνεται, αντίθετα με τον Απόλλωνα που θέλει νίκες προκειμένου να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις.

Στο 4′ ο Απόλλων είχε δοκάρι με τον Μίνγκα και στο 16′ ο Αμπρόουζ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0).

Στο 31′ σε ωραία αντεπίθεση ο Πανιώνιος ισοφάρισε με τον Λάζνικ και αφού προηγήθηκε συνδυασμός Ντούνη -Κολοβού. Το τελικό 1-2 έγινε στο 38′ με πέναλτι του Λάζνικ που κέρδισε ο Ντούνης από τον Κανακούδη.

Ο Απόλλων είχε δοκάρι στο 44′ με τον Αμπρόουζ και στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, στο 78′ ο Ανέστης έκανε καταπληκτική απόκρουση σε προσπάθεια του Πετρόπουλου.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης.

Κίτρινες: Κανακούδης, Τσιλιγκίρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Ανέστης.

Απόλλων: Τζόρβας, Αργυρόπουλος(42′ Φαρινόλα), Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κανακούδης(46′ Τσιλιγκίρης), Τσοκάνης,Μίνγκας, Αμπρόουζ(76′ Σόντεμπεργκ), Πετρόπουλος, Ντάλμπεργκ.

Πανιώνιος: Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Ντούνης(90′ Πάνος), Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κολοβός, Παντίδος, Μητρόπουλος, Λάζνικ (85′ Ζαχαράκης).