Αισιόδοξος είναι ο Μίτσελ για την κατάσταση του τραυματισμού του Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο ισπανός τεχνικός πιστεύει ότι θα έχει καλά νέα την Κυριακή για την κατάσταση του Αργεντινού και θα μπορεί να τον υπολογίζει στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θα δούμε την Κυριακή την κατάσταση του Σαβιόλα. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις και ελπίζουμε να είναι καλά και να προλάβει το ματς με τη Γιουνάιτεντ. Πιστεύουμε πως έχει πάθει υπερκόπωση και ο Σαβιόλα θα είναι έτοιμος στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Μίτσελ.

Ο Σαβιόλα ζήτησε αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο του αριστερού ποδιού και στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί την Κυριακή.

Ο Μίτσελ αναφερόμενος στην ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ, τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος από τη νίκη. Η ομάδα έπαιξε καλά, με ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε μια νίκη που την άξιζε».

*Σύμφωνα με την Equipe, ο αμυντικός της Μπαστιά και πρώην του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοντέστο έχει δεχτεί πρόταση από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

*Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Κυριακή (10.00-17.00) θα διατίθενται εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από τα εκδοτήρια του Γεώργιος Καραϊσκάκης έξω από τη Θύρα 25. Οι τιμές τους: € 20 , 25 , 30 35 , 40 , 50 , 60 και € 150 (VIP).