Το ερχόμενο καλοκαίρι θα βοηθήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  χωρίς όμως να πάρει μετοχές της εταιρείας, όπως προκύπτει από τη συνάντηση που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τόσο οι Δ. Γιαννακόπουλος όσο και ο Γ. Αλαφούζος, θέλησαν να λύσουν τις όποιες παρεξηγήσεις και μάλιστα έβγαλαν και κοινή ανακοίνωση:

«Με κίνητρο την κοινή αγάπη και το συμφέρον του Παναθηναϊκού, συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε σε ζητήματα που είχαν προκύψει προσφάτως όπως και σε θέματα συνεργασίας αλλά κι ενίσχυσης της ομάδας.

Συγκεκριμένα: 

Κάθε μία από τις δύο πλευρές έλαβε ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με πρόσφατα γεγονότα τα οποία -όπως συμφωνήθηκε- δεν θα είναι αποδεκτά από εδώ και στο εξής, ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Η κοινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό είναι ικανή από μόνη της να οδηγήσει στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν.

Συμφωνήθηκε ότι από το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπυλος θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ, χωρίς να αγοράσει μετοχές ή ποσοστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα συνδράμει σημαντικά με ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε μορφή βοήθειας από την πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου.

Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρο στον χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμμιά εμπλοκή στην εταιρία από ανθρώπους οι οποίοι στο παρελθόν ηγήθηκαν της πολυμετοχικότητας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν - στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον -πρόσφορο το έδαφος για επένδυση.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλον τον κόσμο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από