Υπερήφανος που είναι προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μίτσελ ο οποίος ετοιμάζει τα πλάνα του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ το Σάββατο στο Ηράκλειο, έχοντας στην άκρη του μυαλού του και το μεγάλο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Τρίτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νέλσον Βαλντές ο οποίος υπέστη υποτροπή στον μυϊκό τραυματισμό του στην προπόνηση της Τετάρτης.

«Μόνο και μόνο που έγινα προπονητής του Ολυμπιακού, είναι μία στιγμή υπερηφάνειας. Ομως, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και περήφανος για τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται από τη διοίκηση, από τους συναδέλφους μου και από τον κόσμο που είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Από ‘κει και πέρα δεν ήρθα εδώ για να συμβιβαστώ. Ηρθα για να βοηθήσω ώστε να πάνε τα πράγματα καλύτερα για όλους μας», τόνισε ο Μίτσελ στη Nova.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε:«Για εμένα προσωπικά θέλω να πάνε καλά τα πράγματα, γιατί αυτό σημαίνει πως θα πάνε καλά τα πράγματα και για την ομάδα. Και θέλω όταν μία ημέρα γυρίσω και κοιτάξω στο παρελθόν να πω πως ο Μίτσελ ήταν όντως ένας πετυχημένος προπονητής στον Ολυμπιακό».

Με πολλές αλλαγές

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Μίτσελ τόνισε: «Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Καλό και το παιχνίδι με την Μάντσεστερ, αλλά καλύτερος τρόπος για να το πλησιάσουμε είναι να συνεχίσουμε με πετυχημένο τρόπο στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά μας θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να μη σεβαστούμε τον ΟΦΗ. Εμείς δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό το λάθος. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τον ΟΦΗ με το μέγιστο σεβασμό και τη μέγιστη σοβαρότητα, όπως κάνουμε πάντα».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ότι θα προχωρήσει σε νέο rotation:«Στο τελευταίο μας παιχνίδι σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο είχαμε τουλάχιστον πέντε με έξι αλλαγές. Και θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή. Αυτό το κάνουμε κυρίως γιατί θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες μας που είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν την ομάδα».

Ο Μίτσελ σχολίασε την παρουσία του Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ: «Η άφιξη του Σα Πίντο στον πάγκο του ΟΦΗ ήταν πάρα πολύ καλή είδηση για τον σύλλογο της Κρήτης. Από ‘κει και πέρα είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα. Είναι πολύ πιο επιθετική και οργανωμένη, περισσότερο ποδοσφαιρική και έχει καλύτερα αποτελέσματα. Το γεγονός πως βρίσκεται στον ημιτελικό γύρο του Κυπέλλου όπου είμαστε και εμείς, μιλάει πάρα πολύ καλά για την πορεία του ΟΦΗ. Και σίγουρα ο Σα Πίντο έχει βοηθήσει σε αυτό».

Η βοήθεια του Ολυμπιακού στην Κεφαλονιά

Με επιστολή του, ο κ. Μαρινάκης ενημέρωσε τον δήμαρχο της Κεφαλονιάς -και επίσημα- για την πρόθεση του Ολυμπιακού να συνεισφέρει 500.000 ευρώ για την επισκευή των πληγεισών σχολικών μονάδων. Εξάλλου αντιπροσωπεία του συλλόγου θα ταξιδέψει την Πέμπτη στο νησί προκειμένου να μοιράσει δώρα σε μαθητές του Ληξουρίου και του Αργοστολίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης απέστειλε στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, κ. Παρίση, επιστολή με την οποία γνωστοποιεί και επισήμως την πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμβάλει στο κόστος ανασυγκρότησης των πληγεισών σχολικών μονάδων του δήμου Κεφαλονιάς, με το χρηματικό ποσό των €500.000, προκειμένου γρήγορα και με ασφάλεια να επιστρέψουν οι μαθητές στα σχολεία τους. Το ποσό αυτό είναι άμεσα στη διάθεσή του δήμου και θα εκταμιεύεται τμηματικά με βάση την πρόοδο των έργων. Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της ηθικής υποστήριξης των κατοίκων του νησιού την Πέμπτη θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία θα αποτελείται από τον σύμβουλο στρατηγικής της διοίκησης κ. Κριστιάν Καρεμπέ, τον γενικό αρχηγό της διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρη Γεωργάτο, τον διευθυντή επικοινωνίας, κ. Κώστα Καραπαπά, τον διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κ. Βασίλη Τοκάκη και τον διευθυντή προμηθειών κ. Βαγγέλη Μεσσάρη, προκειμένου να μοιράσουν δώρα σε μαθητές του Ληξουρίου και του Αργοστολίου».