Σχέδια χωρίς τον παραγουανό φορ Νέλσον Βαλντές κάνει ο Μίτσελ ενόψει του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Τρίτη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 31χρονος επιθετικός υπέστη χθες υποτροπή στον μυϊκό τραυματισμό του και μόνο με θαύμα θα προλάβει το ματς με τους Μπέμπηδες. Ο Βαλντές προσπάθησε να καλύψει το χαμένο έδαφος, ανέβασε στροφές στην προπόνηση για να πείσει τον Μίτσελ να του εμπιστευθεί θέση στην ενδεκάδα και το πλήρωσε με υποτροπή.

Ο Παραγουανός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Παναιτωλικό ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά ο προπονητής του τον είχε χρησιμοποιήσει αλλαγή και μάλιστα είχε ανοίξει λογαριασμό στο σκοράρισμα.

Για τη θέση του σέντερ φορ ο Μίτσελ έχει τη λύση του Ολαϊτάν.

n Επιστολή στον δήμαρχο Κεφαλονιάς έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και του γνωστοποίησε την απόφαση για άμεση βοήθεια στους πληγέντες από τον σεισμό. Στην επιστολή αναφέρεται «η πρόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να συμβάλει στο κόστος ανασυγκρότησης των πληγεισών σχολικών μονάδων του Δήμου Κεφαλονιάς με το ποσό των 500.000 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι άμεσα στη διάθεση του δήμου και θα εκταμιεύεται τμηματικά με βάση την πρόοδο των έργων».

Εξάλλου, στο πλαίσιο της ηθικής υποστήριξης των κατοίκων του νησιού σήμερα θα βρίσκεται στην Κεφαλονιά αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να μοιράσει δώρα σε μαθητές του Ληξουρίου και του Αργοστολίου».