Ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος την εφετινή περίοδο, Ντιέγκο Κόστα, έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-0) στο πρώτο ματς της φάσης των «16» για το Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στη Μίλαν.

Το γκολ για την εκτός έδρας νίκη της Ατλέτικο, ήρθε στο 83′ με κεφαλιά από τον κυνηγό των Ισπανών και ενώ νωρίτερα είχε κάνει λάθος ο Αμπάτε.

Η Ατλέτικο δεν ήταν καλύτερη της Μίλαν και αξίζει να σημειωθεί πως οι Ιταλοί έκαναν ένα από τα πλέον μεστά παιχνίδια τους αυτή την εποχή. Μάλιστα, είχαν και δύο δοκάρια στις αρχές του αγώνα: στο 15′ με τον Κακά και στο 18′ με τον Πόλι.

Η Μίλαν, λοιπόν, δεν έβαλε το γκολ, κάτι που έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης και φαίνεται πως απέκτησε πλεονέκτημα πρόκρισης. Μια άτυχη πρεμιέρα για τον Ζέεντορφ , σε ρόλο προπονητή της Μίλαν, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαιτητής: Προένσα.

Κίτρινες: Ινσούα, Σουάρεθ, Αμπάτε, Μπονέρα, Ντιέγκο Κόστα, Ραμία, Αντριάν.

Μίλαν: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο (25′ Αμπάτε), Ραμί, Μπονέρα, Εμάνουελσον, Εσιέν, Ντε Γιονγκ, Πόλι (85′ Κονστάν), Κακά, Τααράμπ, Μπαλοτέλι (78′ Πατσίνι).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Γκοντίν, Ινσούα, Μιράντα, Χουανφράν, Σουάρεθ, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (80′ Αντριάν), Αρντά Τουράν (74′ Ροντρίγκεθ), Ντιέγκο Κόστα, Γκάμπι.