Αρκετά 24ωρα μετά το πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για το Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση και να επιτεθεί στην Αστυνομία.

Μέσω της ανακοίνωσης καταδικάζονται «τα φαινόμενα αδικαιολόγητης χρήσης βίας που παρατηρήθηκαν από πλευράς Αστυνομίας», ενώ τονίζεται ότι «οι φίλοι του Δικεφάλου είχαν άψογη συμπεριφορά, τόσο στη Ριζούπολη, όσο και στα υπόλοιπα γήπεδα της χώρας».

Ενα ζητούμενο σχετίζεται με το γιατί καθυστέρησε η ΠΑΕ να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα. Αραγε, περίμενε να συλλέξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο πληροφοριών; Ή αναγκάστηκε να το κάνει κάτω από την πίεση των γεγονότων και θέλοντας να τα έχει καλά με τους φανατικούς οπαδούς; Το βέβαιο είναι ότι στον ΠΑΟΚ φαίνεται να λειτουργούν με χρονοκαθυστέρηση. Εκτός, πάλι, αν η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση για να στείλει την μπάλα στην εξέδρα μετά την ήττα στην Τρίπολη. Γιατί την ώρα που όλοι (πρέπει να) ασχολούνται με τα αγωνιστικά, ξαφνικά δημιουργείται θέμα με συμπεριφορά οπαδών και Αστυνομίας. Να δεχθούμε ότι όλα είναι καλά με τον κόσμο; Καμία αντίρρηση. Θα έπρεπε όμως ο ΠΑΟΚ να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με την ομάδα. Γιατί το σύνολο καταρρέει μακριά από την Τούμπα, η διαφορά από τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες που ετοιμάζονται για τα play offs εξανεμίστηκε σε μόλις δύο αγωνιστικές και κατά συνέπεια όλα είναι ρευστά ενόψει του μίνι πρωταθλήματος μετά το φινάλε της κανονικής σεζόν.

Αρης και ΠΑΟΚ δεν περνούν τις καλύτερες ημέρες τους. Μάλιστα, στον Αρη ασκήθηκε δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για όσα υποστηρίχθηκαν μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Βέροια. Πού συμπλέουν Αρης και ΠΑΟΚ; Φροντίζουν να «μιλούν» με ανακοινώσεις και όχι με πράξεις. Γιατί χάνουν πολύτιμο έδαφος και οι τριγμοί γίνονται όλο και πιο έντονοι. Ο κόσμος, ωστόσο, περιμένει αποτελέσματα και όχι δηλώσεις, δικαιολογίες ή ανακοινώσεις.