Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στον Πειραιά, έπειτα από την αυτονόμηση του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου, αντιδημάρχου Γιάννη Μελά, ο οποίος αποχωρεί από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου και προαναγγέλλει τη συγκρότηση δικού του συνδυασμού. Ο αντάρτης αντιδήμαρχος είναι γιος του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Μελά και είναι προφανές ότι μια υποψηφιότητά του θα στηριχθεί από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Η κίνησή του, ωστόσο, δεν περιορίζεται σε ένα πολιτικό πλαίσιο, αλλά συνδέεται άμεσα με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εσχάτως ανάμεσα στον κ. Μιχαλολιάκο και τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Πειραιά.
Με τους... ερυθρόλευκους δημότες, άλλωστε, σπεύδει να ταυτιστεί ανοικτά και ο κ. Μελάς, αναφέροντας σε χθεσινή ανακοίνωσή του ότι «από μια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός δημοτικού συνδυασμού χωρίς κομματική "κηδεμονία", όπου θα συμμετέχουν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης, ασφαλώς δεν μπορεί να λείπει ο "Ολυμπιακός Πειραιώς", η ομάδα που μεταφέρει το όνομα Πειραιάς σε όλο τον κόσμο και μας κάνει υπερήφανους...».
Είναι προφανές ότι ο εμφύλιος στον συνδυασμό Μιχαλολιάκου αποδυναμώνει τη ΝΔ και δημιουργεί ένα νέο σκηνικό στον Δήμο Πειραιά, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί με τον βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από