«Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2016 και όχι επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν "ρεσάλτο" στην εξουσία» δήλωσε από την Λάρισα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης της ΝΔ.

Έξω από τον χώρο που μιλούσε ο υπουργός είχαν συγκεντρωθεί εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα και σχολικοί φύλακες, φωνάζοντας συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο υπουργός συναντήθηκε πριν την έναρξη της ομιλίας του με εκπροσώπους τους, οι οποίοι και του κατέθεσαν τα αιτήματά τους.

Απαντώντας στο ερώτημα αν οι ευρισκόμενοι σε διαθεσιμότητα εκπαιδευτικοί θα απολυθούν, ο κ. Μιχελάκης επισήμανε ότι το κράτος δεν έχει την δυνατότητα να στηρίξει όλο τον μηχανισμό, που έχει δημιουργήσει, και συνεπώς θα υπάρξουν κάποιες απολύσεις. Πρόσθεσε, όμως, ότι γίνονται προσπάθειες να εξασφαλιστούν οι κατά το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Μιχελάκης αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές υπογράμμισε ότι «δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον χαρακτήρα των εκλογών αυτών, επειδή κάποιοι θέλουν να αποκομίσουν κομματικά οφέλη». Ειδικότερα, δε, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές σχολίασε ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει κομματικός ανταγωνισμός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από