Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Νέλσον Βαλντές και Νταβίντ Φουστέρ και ο Μίτσελ τους συμπεριέλαβε στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά το Σάββατο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (19.30). Τόσο ο παραγουανός φορ όσο και ο ισπανός μεσοεπιθετικός έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς τις τρεις τελευταίες προπονήσεις και ο Ερυθρόλευκος τεχνικός αναμένεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με την ομάδα των Χανίων.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέκλεισε από την αποστολή τους Κάμπελ, Σαλίνο για να πάρουν ανάσες καθώς πλησιάζει το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φαληρικό γήπεδο στις 25 του μήνα, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναπληρωματικός γκολκίπερ θα είναι ο Κάρολ, καθώς ο Μέγερι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Χολέβας, Τόρες, Σιόβας και οι Σέποβιτς, Πελέ. Η 18άδα: Ρομπέρτο, Κάρολ, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πέρες, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βαλντές.

*Στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκονται οι Κώστας Μανωλάς και Μάικλ Ολαϊτάν. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο διεθνής στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα των Νάπολι και Ρόμα και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο νιγηριανός επιθετικός των Ερυθρολεύκων παρακολουθείται από την Βαλένθια.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα βρεθούν το Σάββατο εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων και σκάτουερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.