Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινώσει ο Γιάννης Σγουρός εάν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο περιφερειάρχης άφησε αιχμές για τις δηλώσεις Παχατουρίδη, δηλώνοντας ότι «εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες».

«Σε λίγες μέρες θα πάρω την τελική απόφαση για το αν θα είμαι ξανά υποψήφιος για τον Περιφέρεια Αττικής και θα το ανακοινώσω» είπε δήλωσε στον Σκάι ο Γιάννης Σγουρός.

«Εφόσον το ανακοινώσω, θα κατέβω ως αυτό που είμαι, δεν πρόκειται να βάλω ταμπέλες» πρόσθεσε, σημειώνοντας επίσης πως «όλα αυτά τα χρόνια η ΝΔ με έχει τιμήσει με τη στάση της».

Ο κ. Σγουρός υποστήριξε ότι η προεκλογική περίοδος δεν πρέπει να κρατάει περισσότερο από δύο μήνες, επισημαίνοντας ότι είναι ήδη πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα για να έχει αρχίσει η εκλογολογία από τον περασμένο Ιούνιο.

Ανακοίνωσε τέλος ότι στην περιφέρεια Αττικής υπάρχει πλεόνασμα 317 εκατ. εύρω για το 2013 και τα επίσημα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν το αργότερο την μεθεπόμενη εβδομάδα.