Στον Βόλο, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα του Αναστασίου είχε πλεονέκτημα (4-0 του σκορ του α’ αγώνα στη Λεωφόρο) και τελικά εξασφάλισε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι δύο προπονητές (Ρόκα και Αναστασίου), με την πρόκριση ουσιαστικά να έχει κριθεί, έκαναν πολλές αλλαγές και έδωσαν την ευκαιρία σε νέους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι έδειξαν διάθεση και τελικά επικράτησαν με γκολ που ήρθε στο 72′: τότε, ο Δεινόπαππας έβγαλε την πάσα στον Καπετάνο, αμέσως το σουτ έξω από την περιοχή και 1-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποια από τα θετικά του στοιχεία, αλλά παράλληλα οι έλληνες ποδοσφαιριστές θέλουν καιρό μέχρι να αποκτήσουν τις απαιτούμενες εμπειρίες. Η εικόνα της ομαδας ώρες ώρες δεν ήταν ικανοποιητική και απαιτείται βελτίωση.

Ηταν η πρώτη εφετινή ήττα του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο.

Διαιτητής: Μαντάκης.

Κίτρινη: Μαρινάκης.

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Γιαλούσης, Καρράς(63′ Ζέρης), Κόμνος, Αρβανίτης, Ρόκκας(58′ Καπετάνος), Μελίσσης, Κριστομπάλ, Κάριλ(58′ Πινδώνης), Δεινόπαππας, Τζινόπουλος.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Δώνης, Κλωναρίδης(46′ Αμπέιντ), Ρισβάνης(46′ Κουτρουμπής), Ντίνας(71′ Αναστασόπουλος), Καρέλης, Πράνιτς.