Εντείνονται οι αντιδράσεις στις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κατά της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Βουδούρη στην περιφέρεια Πελοποννήσου. Μετά την καταψήφιση της υποψηφιότητας στις νομαρχιακές Κορίνθου, Μεσσηνίας και Αρκαδίας ήρθε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου να εκφράσει την κάθετη διαφωνία της με την επιλογή από την Κουμουνδούρου του Οδυσσέα Βουδούρη.

Συγκεκριμένα οι οργανώσεις Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους, Τρίπολης, Ξυλοκάστρου και Σπάρτης, φτάνουν στο σημείο να χαρακτηρίσουν τον Βουδούρη «πολιτικό γυρολόγο»!

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, αφού αναφέρονται στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας από τον Πέτρο Τατούλη, κατηγορώντας τον ότι άσκησε «νεοφιλελεύθερη και αντιδημοκρατική διακυβέρνηση», ασκούν κριτική στο κόμμα τους για την απόφαση επιλογής του Οδυσσέα Βουδούρη ως υποψήφιο περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο.

Σημειώνουν πως αγνοήθηκε η γνωμοδότηση του Συντονιστικού, κάνουν λόγο για προβληματική επιλογή και διαδικασίες που ακολούθησε η Κεντρική Επιτροπή, ενώ προσθέτουν πως «θεωρούμε ότι και η ίδια η επιλογή Οδυσσέα Βουδούρη είναι λανθασμένη και καθόλου προωθητική για τον χώρο μας και τους κοινωνικούς αγώνες που συνεχίζονται καθημερινά».

Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν: «Δεν δεχόμαστε ότι απεικονίζεται στο πρόσωπο ενός πολιτικού 'γυρολόγου' μια αιχμηρή πολιτική γραμμή που θα ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή, κρίνοντας αυστηρά τόσο τις πράξεις και τις δηλώσεις του, όσο και τις πολιτικές που τις γεννούν».

Επιπλέον τονίζουν: «Καλούμε τις Νομαρχιακές Επιτροπές να ταχθούν κατά της υποψηφιότητας Βουδούρη! Καλούμε τη Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία να πάρουν πίσω την απόφασή τους! Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα, καθώς θα αποδυναμώσει το ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των περιφερειακών εκλογών και όχι μόνο!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από